كيك روعة


المقادير :
250 جم زبده (ربع كيلو و ماينفعش زيت )
كوب و نصف سكر 
300 جم دقيق (2 كوب و نصف )
بيكنج بودر و فانيليا (باكو و باكو )
5 بيض
ذره ملح 
4 معالق حليب بودره 
نصف كوب حليب الا قليل 
نصف كوب زبيب ان وجد او فواكه مسكره

الطريقة :
1- حطي الزبده مع السكر و اضربيهم جيدا.
2- ضيفي البيض واحده واحده مع الفانيليا و  يتخلط معاهم جيدا .
3- حطي المكونات الجافه مع بعض (الدقيق +البيكنج بودر +الحليب البودره +الملح )و اخلطيهم .
4- ضيفي المكونات الجافه للخليط خلطيهم جيدا و ضيفي الحليب السائل مع التقليب .
5- حطي الفواكه المسكره او الزبيب
6- حطيها في فرن متوسط الحراره و ماتفتحيش الفرن ابدا فبل ساعه .

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog